Helyi közélet

2010.07.05. 12:24

Tegye közkinccsé – Ossza meg másokkal is!

<p>Megyei hírportálként fontosnak tartjuk, hogy településeinkről minél több információ jusson el az ott élő emberekhez, ezért indultak el a „lakóhelyem” aloldalak.</p>

Tisztelt Olvasóink!
 
Megyei hírportálként fontosnak tartjuk, hogy településeinkről minél több információ jusson el az ott élő emberekhez, ezért indultak el a „lakóhelyem” aloldalak. Célunk, hogy minden fontos információ megtalálható legyen az oldalon, amely  kötődik a településhez, a kulturális eseményektől kezdve egészen a sportig. Ebben helyi tudósítóink is segítenek, azonban ha Ön olyat lát, amit szeretne megosztani közösségével, lehetősége van rá. Egy szép park, naplemente, épület, szökőkút, szobor, ballagás vagy olyan dolog amit érdekesnek talál fotózza meg és egy kis információval töltse fel oldalunkra. Ehhez csupán regisztrálnia kell, és máris közkinccsé teheti felvételeit!

(Feltöltéshez szükséges információk: Látogasson el települése aloldalára – jobb oldali sávban a cikkfeltöltési lehetőségnél töltse fel a megosztani kívánt információt és képet is – fontos , hogy egy mezőt se hagyjon üresen. Bővebb információt itt talál: http://video.boon.hu/video/62748/cikkfeltoltes. Töltse fel videóját: http://video.boon.hu oldalon a tag mezőbe kérjük írja be települése nevét.)

A feltöltők között – 2010. decemberében wellness hétvégéket sorsolunk ki!
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában