Helyi közélet

2010.07.13. 08:15

Spóroljon szórakozva!

<p>Miskolc - Sokszor halljuk manapság, hogy válság van, meg kell húzni a nadrágszíjat. Mindenki ott spórol, ahol tud, és a szórakozás pont egy ilyen terület, inkább nem, vagy kevesebbet költünk rá ezekben az időkben.</p>

Pedig a kikapcsolódás most különösen fontos lenne, hiszen kipihenten, élményekkel feltöltődve nem csak sokkal jobban érezzük magunkat, de a mindennapok gondjaival is sikeresebben tudjuk felvenni a harcot. Mi a megoldás? Ha nyitott szemmel járunk, és okosan választunk a lehetőségek közül!

Július 25-én például egész napos családi programon vehetünk részt az Miskolc Egyetemi Sportpályán, melyre az esti szuperkoncert teszi fel a koronát, olyan sztárok közreműködésével, mint SP, Tabáni István és a Hooligans! Duplán megéri kilátogatni a rendezvényre, mivel az önfeledt szórakozás mellett még takarékoskodni és nyerni is lehet. Ehhez elég megváltani a belépőjegyet és egyúttal regisztrálni a szervező City Cash Kft-nél, így a jegy mellé azonnal kapunk egy kuponfüzetet. Gyors fejszámolással kiderül, hogy a kuponok felhasználásával jóval több kedvezményt kaphatunk, mint amennyibe a belépőnk került. Felhasználhatjuk ruházati, lakberendezési üzletekben, étteremben, pizzériában, szoláriumban, wellness szolgáltatások terén, de részt vesz az akcióban gépjármű-szerviz, webstúdió, optikai szaküzlet, játszóház, sőt a sátoraljaújhelyi kalandpark is. Hála a széles választéknak, valóban mindenki megtalálhatja azt a területet, ahol maximálisan élni tud a lehetőséggel. Így, ha az ember ügyesen bánik a kuponokkal, könnyen megtörténhet, hogy a végére nem csak a koncert nem kerül semmibe, de még ezen felül is megspórol egy csomó pénzt. Ez az, amit biztosan megkap mindenki, aki regisztrál, de emellett részt vesz a nyeremények sorsolásán is, ahol gazdára talál 20 db DVD lejátszó, 10 db házimozi szett, 5 db LCD televízió és a fődíj, egy 15 millió forint értékű lakás a Macropolisban! Soha nem volt még ennyire szórakoztató a takarékosság, ugye?

Jegyek elővételben kedvezményes áron kaphatóak az Észak-Magyarország napilap kirendeltségén (3526 Miskolc, Zsolcai kapu 3.)!

Információ: www.citycash.huvagy a 46/382-692 telefonszámon.

Kísérőjegyének árával 990Ft-tal támogatja a B.A.Z - megyei árvízkárosultakat!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában