Helyi közélet

2010.07.08. 10:15

Kilencedszer is GÁLA

<p>Miskolc - Immár 9. alkalommal rendezték meg a Showtime Divat-és Táncstúdió gálaműsorát az elmúlt hétvégén a Diósgyőri Ady Endre Kulturális és Szabadidő Központban.</p>

Az egész estés eseményen a táncstúdió növendékei mutatták be megszerzett tudásukat táncban, színpadi mozgásban és divatban egyaránt. Az egyik legsikeresebb produkció a Mátrix volt, amely a Magyar Látványtánc és Sportszövetség IMFD Európa bajnokságán arany minősítést ért el. Óriási sikert arattak a már évek óta népszerű Szemiramisz hastáncosok és a frissen végzett modellek is, akik a többhónapos felkészítés után-a férfiak nagy örömére- hálóruhában és fehérneműben is megmutatták bájaikat.

A közönségdíjas az idei nyári gálán Gyüre Bettina lett, a legszebb mosoly kategóriában pedig Parák Tímea vitte el a pálmát. A zsűri és a közönség díjazása szerint a legjobb táncos Hegedűs Nikolett, míg a legjobb modellnek Sándor Juditot választották.

A Showtime Divat- és Táncstúdió hosszú évek óta nagy hangsúlyt fektet arra, hogy már kisgyermekkortól megszerettesse a táncos mozgásformákat, éppen ezért folyamatosan van arra lehetőség, hogy akár néhány éves kortól magas szintű képzés keretében tanulják mindezeket a legjobbaktól. A divatstúdió Borsod megye több pontján is elérhető a színpad és a tánc világa iránt érdeklődőinek. Tiszaújváros, Szerencs, Szikszó, Gesztely, Legyesbénye és Miskolc is otthont ad egy-egy csoportnak, akik megyeszerte a legjobb képzést adják. A stúdió oktatói Kositzky Edit, TóthAdrienn, Diószegi Andrea és Szabó-Veres Anita, akik nélkül nem lenne a legsikeresebb táncstúdió Miskolcon és környékén a Showtime. Sokak örömére a nyári pihenés után már nem kell sokáig várni az újabb megmérettetésre, hiszen szeptembertől folyamatosan indulnak a tanfolyamok, melyeknek a 10. Showtime Divat és Tánc Gála ad majd bizonyítási lehetőséget. Csak így tovább 10-edszer is lányok!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában