Helyi közélet

2010.07.07. 13:09

Csobbanj Európával: roadshow a strandon

<p>Tiszaújváros - „Csobbanj Európával!” címmel szervezett országos roadshowt az Európai Bizottság Magyarországi Képviselete.</p>

Az Europe Direct kisbusza ezért vasárnap a Tiszaújvárosi Strandon parkolt le. Az Észak-magyarországi Regionális Képző Központ miskolci információs központja is részt vett a programon. A roadshow célja, hogy az európai uniós állampolgárság adta lehetőségekről – utazás, továbbtanulás, munkavállalás, pályázatok, támogatások, nyugdíjak stb. – tájékoztatást nyújtson a strandolóknak.

A nem éppen strandolásra alkalmas délelőtti időjárás sem szegte kedvét azoknak a fürdőzőknek, akik a tájékozódáson kívül a játékokba is bekapcsolódtak, és részt vettek az uniós kvízen, vagy épp kipróbálták magukat a különböző ügyességi és logikai játákokban. Délután aztán kellemesebbre fordult az idő, így még több látogatót csábított a színes busz, és a sátor látványa. Természetesen nem maradt el a jutalom sem; a vállalkozó kedvű strandolók hasznos ajándékokkal lettek gazdagabbak. Legközelebb augusztus 12-én ér ismét a megyébe a roadshow, akkor a mezőkövesdi Zsóry-fürdőben találkozhatnak velük, hogy együtt csobbanjanak Európával.

ÉM-SZR

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában