Helyi közélet

2010.07.05. 17:27

A híd, amit Ganxsta Zoleenak hívnak

<p>Miskolc-Pereces - Az ismert rapperről neveztek el eleddig ismeretlenek Miskolc perecesi városrészében hídat.</p>

"Ganxsta Zolee híd, 100 méter" - hirdeti egy tábla Perecesen. Az ott élőket megosztja a felirat, de nem haragszanak.

"Ismerem; Ganxsta Zolee egy zenész" - mondta a helyszínen egy vakációzó fiatal srác arra a kérdésre, hogy tudja-e, hogy ki a híd névadója? "Személy szerint én örülök neki, hogy róla van elnevezve a kis híd."

A buszmegállóban várakozók közül egy 60 körüli hölgy - mint elárulta - fogalma sincs, hogy ki az a Ganxsta Zolee, ám némi segítség után hozzátette:
"Jaj, tudom már aranyos. Az az agyontetovált ember, aki kutyát is tenyészt és talán színész az apukája!"

A tábla szomszédságában lakóknak is új a "hidas tábla", mert mint kiderült; amikor felszerelhették, valószínűleg nem lehettek itthon.

"Valamire fel kellett mászniuk, azoknak, akik felszerelték, és azt láttuk volna" - jelentette ki egyikük.

Úgy tudjuk, hogy a minden jel szerint engedély nélkül felszerelt, profin kivitelezett festett fatábla leginkább az ÉMÁSZ hatáskörébe tartozik - mivel a cég oszlopán ad útbaigazítást - , ám eddig nem sikerült senkit utolérnünk az áramszolgáltatónál.

Elértük viszont telefonon a "keresztapát". Ganxsta Zolee viszont egy későbbi visszahívást kért, mivel zenekarával éppen próbált.


Ganxsta Zolee híd Perecesen

boon | 2010.07.05 14:10
Miskolc - Olvasónk hívta fel a figyelmünket egy Perecesnél található nem minennapi táblára. Kollégánk elindult, hogy utánajárjon a látottaknak. Részletek később!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában