Helyi közélet

2010.06.13. 16:16

Mintegy 130 bejelentés, másfél nap alatt

<p>A Kormány döntése értelmében a május 15. és június 10. között bekövetkezett vihar és árvíz okozta épületkárok bejelentését június 13-án vasárnap délig be kell fejezni. Miskolcon közel 130 bejelentés érkezett.</p>

Azaz alig másfél napot biztosítottak arra, hogy az érintett miskolci épületek tulajdonosai személyesen vagy telefonon, illetve elektronikus formában bejelentést tegyenek. Az Ady Endre Kulturális és Szabadidőközpontban szombat reggel 8 és este 8 között fogadták a károsultakat, vasárnap pedig reggel 8-tól délig.

Szombat délután, kevéssel 4 óra előtt összesen 45-bejelentést regisztráltak, többségében személyesen jelentkeztek. Utána megugrott a forgalom, mert a vasárnap a 11 óra 45 perces összesítés szerint már 128 bejelentést jegyeztek, tudtuk meg Kovács László Csabától, a polgármesteri hivatal közterület-felügyeleti osztályának vezetőjétől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában