Helyi közélet

2010.06.25. 15:11

Michael Jackson szelleme a Tiszai pályaudvarnál

<p>Miskolc - Zsuzsa, a miskolci szellemlátó, aki megfotózta már II. János Pál pápa szellemét, a napokban az éppen egy éve elhunyt popsztár kísértetét örökítette meg a Tiszai pályaudvarnál.</p>

Kőházy Galkó Zsuzsa háromgyermekes miskolci anyuka, nem mellesleg szellemvadász. A hétköznapokon egészen „földhözragad” munkát végző reklámtábla-festő Zsuzsa két éve kezdett szellemekkel foglalkozni, azt követően, hogy a belsőbárándi kastélyszállóban tett látogatása során egy túlvilági testet fotózott meg.

- Először energiagömböket kezdtem fotózni a családi házunk udvarán, majd felfedeztem, hogy ezekben karakteres arcokat látok. Idővel felkerestem olyan helyszíneket, ahol szellemek jelenlétére lehet számítani – mesélte a miskolci asszony (fotón).

Temetőbe jár

Persze a látogatott helyszínek között temető is szerepel, s mikor máskor, mint éjfélkor.
- Nem, nem ijesztenek az éjféli temetők – válaszolja meg kérdésünket – pedig vannak ott durva dolgok. Eleinte a húgommal, vagy más kíséretében mentem, de ma már egyedül sem félek. A temetőkben igazán ijesztő szellemarcokat lehet fotózni. Igaz, ezeket nem látom szabad szemmel, csak a fotókan köszönnek vissza a kísértetek, viszont megérzem a jelenlétüket.
Mikor efelől érdeklődtünk úgy fogalmazott: jeges fuvallatot érez a túlvilágiak jelenlétében.

Két híresség szellemét is lencsevégre kapta már, II. János Pál pápáét 2 éve fotózta meg. Éppen egy róla szóló műsort nézett – mesélte -, majd kiment fotózni az udvarra. Később a képeken látta a szellemet, s meggyőződéssel állítja: a 2005. áprilisában elhunyt pápa látható a fotón.

Pont egy éve hunyt el a popkirály

Furcsa egybeesés, hogy a szellemvadász eddigi legmegdöbbentőbb képét a ma pont egy éve elhunyt Michael Jacksonról készítette. Igaz, ennek már három hete. Zsuzsanna a Tisza Pályaudvartól néhány száz méterre álló, használaton kívüli, elhanyagolt házukba ment, ahol 1-2 bútordarabon kívül csak egy Szűz Mária kép található. Elmesélte: ennek a képnek a felső sarkában pillantotta meg Michael Jackson szellemét.

Egy kis kitérő. Még mielőtt Zsuzsát telefonon utolértük volna, s csupán hallomásból tudtuk, hogy egy miskolci asszony látta Jaco szellemét a Tiszainál egy néhány évvel korábbi eset ugrott be. Emlékezetes, a sokak által ismert miskolci Jackson, a pályaudvaron vesztette életét. De Zsuzsa biztos benne, hogy a szellem az elhunyt popsztár volt.

- Emlékszem nagyon beteg voltam, amikor Michael Jackson meghalt. Mikor eljutott hozzám a halálhíre arra gondoltam, hogy egyszer biztosan megfogom fotózni – számolt be Zsuzsanna. Elárulta: szkeptikus alkat, aki nem hisz el mindent, de mára több ezer képet készített, s azok között 20-30 olyan – megfogalmazása szerint - „használható” fotó van, amin egyértelműek a szellemek jelenlétei.

Nézze meg a szóban forgó Jackson szellemes fotókat! >>>

Nézze meg a II. János Pál pápa (feltételezett) szelleméről készült felvételt ITT >>

Hamarosan elkísérjük a szellemvadászt a Tiszai pályaudvarnál lévő házhoz, s talán arra is választ kapunk tőle: feltételezése szerint mit keresett Jackson szelleme Miskolcon.
- OlKa -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában