Helyi közélet

2010.06.30. 18:35

Adományosztó munkacsoport alakul Felsőzsolcán

<p>Felsőzsolca - Megkezdődött az úgynevezett újjáépítő és adományosztó munkacsoport alakuló ülése Felsőzsolcán szerda délután.</p>

A helyi képviselő-testület kezdeményezte a megalakítását, itt osztják majd el az árvízkárosultaknak érkező pénz- és a nagyobb tárgyi adományokat. Ezekből eddig nem kaphattak a károsultak, mert mostanáig tartott a beérkezett adományok leltárba vétele és annak a felmérése, hogy kinek mire van szüksége - mondta Németh Csaba, a Felsőzsolcai Önkormányzat szóvivője a Független Hírügynökségnek szerdán.

Az alakuló ülésen dől el, mikor kapják meg a károsultak az adományokat. Eddig csaknem huszonhétmillió forint érkezett a felsőzsolcai árvízkárosultaknak fenntartott bankszámlára.

Közben a helyi sportcsarnokban folyamatosan állítják össze az önkéntesek az élelmiszerekből és tisztítószerekből álló egységcsomagokat. Ezekből a kijelölt osztóhelyen kaphatnak a rászorulók.

- Független Hírügynökség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában