Helyi közélet

2010.06.15. 11:52

A BabaDivat - BabaFotó Támogatása az árvíz károsultak számára

<p>Közös kezdeményezésként Polgár Noémi és az egyik kedves szülő, Szöllősi Eszter támogatásával adomány-gyűjtésbe kezdett az árvíz károsultak számára.</p>

Rengeteg ruhacsomagot és élelmiszert sikerült begyűjteni. Felnőtt és baba ruhacsomagot  valamint fertőtlenítőszereket kozmetikai szereket és ami a legfontosabb számukra élelmiszereket: konzervet, kenyeret, lisztet, cukrot és tészta féleségeket. Nagyon örültünk a sok támogatásnak hiszen fontos volt számunkra, hogy a legnagyobb mennyiségben tudjuk segíteni az embereket, azokat akiknek igazán szükségük van rá, hiszen volt akinek egy élet munkája, maga az egész élete tönkrement. Miután megkaptunk minden csomagot saját autóval indultunk útra Ácsról Budapesten keresztül a Gyömrői Polgárőr Egyesület elnökéhez, Szuromi Albinhoz akinek személyesen adtuk át az adományt. Mi voltunk a legboldogabbak, hogy tele pakolt autóval érkezhettünk. A csomagokat az átadás után Szuromi Albin vezetésével tovább vitték a legszükségesebb helyekre Borsod megyében.

Ezúton is szeretnénk megköszönni a rengeteg támogatást mindenkinek!

Polgár Noémi és Bánhalmi Norbert / HIPStudio

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában