Helyi közélet

2010.05.31. 09:01

Polgárőröket jutalmaztak Bőcsön

<p>Bőcs - A Bőcsi Polgárőr és Önkéntes Tűzoltó Egyesület május 28-án tartotta közgyűlését. A kiemelt napirendi pontok között az idei költségvetés megvitatása és elfogadása mellett szerepelt az előző évi költségvetés zárszámadása és jóváhagyása.</p>

Nagy László egyesületi elnök az első két pont beszámolója után minden aktív tagnak megköszönte a közelmúltban lezajlott árvízi védekezésben végzett munkáját, a figyelő szolgálatban való önzetlen részvételt. A közgyűlés vendége volt Csóra György, a B.-A.-Z. megyei Polgárőrszövetség elnöke, aki immár az országos polgárőrszövetség elnökhelyettese is egyben. Tájékoztatta a tagságot a törvényi változásokról, jövőbeli tervekről, elképzelésekről, melyek a polgárőröket, polgárőrséget érinti. Ezt követően az egyesület tagjainak hozzászólásai következtek, melyek a helyi polgárőrök tapasztalatai szerint segítik a tevékenységüket. A közgyűlés zárásaként Csóra György a megyei szövetség nevében jutalomban részesítette Faragó Sándor és Polgári Mihály bőcsi polgárőröket – tájékoztatta lapunkat Ujlaki István szervező titkár.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában