Helyi közélet

2010.05.13. 12:23

Olvasónk írja: "Minden elismerésem az MVK felé"

<p>Miskolc - "Először is minden elismerésem az MVK Zrt. és a Borsod Volán Zrt. felé. Nagyon jól és együttműködően megoldották ezt a villamospótlózást eddig" - írja Olvasónk.</p>

Tisztelt BOON Szerkesztőség !

"Szeretnék én is egy jegyzetet közzétenni a miskolci villamosos helyzetről!" - írja olvasónk "A Jó tündér a villamoson" című cikkünk kapcsán.

"Először is minden elismerésem az MVK Zrt. és a Borsod Volán Zrt. felé. Nagyon jól és együttműködően megoldották ezt a villamospótlózást eddig. Rendben van minden busznak a belső állapota ami "villamosként" közlekedik. Nem is nagyon találok kiveti valót vagy ellenérvet csupán annyi a gond, hogy az 1-es és 1A-s járatok dugig vannak a csúcsidőben, mert sok "kényelmes" ember nem kíván átszállni a Thököly-n, hanem ezzel a 2 járattal megy az úticéljáig. Nos pedig szerintem semmi hátrány nincs a villamospótlókban, mert égész jól megvan a lehetőségekhez képest oldva a megállási helyzetük is. Sőt még aki emlékszik a székesfehérvári IKARUS gyárra annak igencsak jó nosztalgiát jelenthet, hogy IKARUS 280-ason utazhat nap, mint nap Miskolc belvárosában ! Én, mint említettem ennyi baj van az egésszel, hogy sűríteni kellene az 1 és 1A járatokat legalább csúcsidőben. A másik kis gond az, hogy sokan nem nézik a Tátra villamosok "kijelzőjét" és csak akkor döbbennek rá, hogy 2-es villamoson ülnek, amikor az befordul a Vasgyár felé. Talán a vilinger elejére kikéne tenni 1 nagy táblát, hogy 1-es vagy 2-es éppen."

Almási Áron

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában