Helyi közélet

2010.05.22. 10:24

Kérnek és kínálnak

<p>Fizikai segítségre is - Balogh Barna előfizetőnk írta: "szükségem lenne szivattyúra, fertőtlenítő szerekre, anyagi és fizikai segítségre. 3770 Sajószentpéter, Gyöngyvirág út 36. Telefon: 48-423640."</p>

Ingyen felmérik

A Buderus Fűtéstechnikai Kft. felajánlja szakembergárdájának tudását és díjtalan állapotfelmérését mindazok részére, akiknek az árvíz- vagy belvízkár sújtotta ingatlanát. Az állapotfelmérés során a Buderus Márkaszervíz díjtalanul felméri (márkától és technológiától függetlenül) a kazánházban, fűtési rendszerben keletkezett károkat és azt, hogy azokat milyen mértékben károsította a természeti csapás. A 06-40-200-589-es kék szám munkanapokon reggel 7 és este 6 óra között hívható. A kiszállásért sem kérnek pénzt. Az ajánlat a május 31-ig beérkező felkérésekre vonatkozik. (A belföldi kék szám egy 06 40-nel kezdődő telefonszám, melynek előfizetője az erre a számra érkező hívások díjának egy részét átvállalja a hívó féltől. Aki kék számot hív, bárhonnan is telefonál, csak a helyi hívás díját kell fizetnie.)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában