Helyi közélet

2010.05.25. 19:41

Figyelem! Újabb változások a közlekedésben

<p>Miskolc - Május 25-től a Zöld Nyíl Villamos Projekt keretében a miskolci belvárosban, Hunyadi utcán is elkezdődnek a villamospálya bontási munkálatai.</p>

"Emiatt a Hunyadi utca egyirányú lesz a Városház tér irányába a Rácz György utca - Szuperett ABC szakaszon." - tudtuk meg Braun Csabától, az MVK Zrt. marketing-csoportvezetőjétől. "A lezárás miatt hétfőn reggeltől tilos a Rácz György utcáról balra kanyarodni a Hunyadi utcára, tilos a Dayka Gábor utcáról jobbra kanyarodni a Hunyadi utcára, ugyanakkor áthelyezésre kerülnek a taxi parkolók a Városház térről a Bartók térre, azaz a Zenepalota elé."

Az MVK Zrt. marketing-csoportveztője alternatív útvonala(ka)t, a Petőfi- és a Kis-Hunyad utcákon keresztül javasolja a célpont(ok) megközelítését, és felhívja a figyelmet arra is, hogy ne rutinból, hanem az újonnan kihelyezett közlekedési táblák figyelembevételével közlekedjenek a nevezett útvonalon az autósok.

(JLI)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában