Helyi közélet

2010.05.14. 15:35

Elfogadták egymást

<p>Miskolc - Miskolcra érkezett pénteken a Kézenfogva Alapítvány „Fogadd el, fogadj el!” országjáró kampánya, melyet a Miskolci Családsegítő Szolgálat bonyolított le „Nyitott szív és elfogadás” címmel.</p>

A fő cél az volt, hogy minél több ép ember kerüljön kapcsolatba értelmileg sérült emberekkel és ez által megismerhesse értékeiket, különleges képességeiket, személyiségüket. Találkozhasson munkáikkal, bepillantást nyerhessen mindennapjaikba, velük együtt tevékenykedjen és tanulhasson tőlük, ezáltal az ép emberek elfogadóbbá váljanak.

A Tudomány és Technika Háza előtt megrendezett színes, családi napon közösen tapsoltak a színpadi produkcióknak a sérült és ép gyerekek, felnőttek, közösen vettek részt a baba-mama játszóházban, közösen versenyezhettek. De volt kiállítás és vásár, állatsimogató, kutyás bemutató és bohócmutatvány is. A vidám hangulatról Miskolc 14 intézményének, civil szervezeteinek összefogott produkciói és a vendégfellépők gondoskodtak. A délutánt táncház zárta.

ÉM-HE

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában