Helyi közélet

2010.04.17. 20:01

Támogatás a borsodi árvíz károsultjainak

<p>Miskolc - Második alkalommal rendezte meg szombaton a miskolci Bosch Kft. az Elektromobil versenyt, ahol több ezer mérnökhallgató mérte össze tudását. Az esemény a régió legjelentősebb Föld napi rendezvénye. Az árvízkárosultak javára a verseny helyszínén lakossági gyűjtést kezdeményeztek a szervezők.</p>

A miskolci Robert Bosch Power Tool Kft. 500 ezer forintos támogatást ajánlott fel a borsodi árvízkárosultak javára - közölte a cég sajtóosztálya. A társaság, mint a régió legjelentõsebb vállalata, segíteni kíván a bajbajutottakon, és bízik benne, hogy az általa nyújtott gyorssegélyt a versenyre látogató több ezer érdeklõdõ kiegészítette.


Elektromobilok versenye

eszak | 2010.04.17 17:11

Miskolc - Izgalmas versenyekkel és szórakoztató programokkal várták a szervezők a miskolci Elektromobil versenyre az érdeklődőket.


Árvíz Borsodban - Még rokonoknál vannak az árvíz miatt kiköltöztetett családok Szalonnán

fuggetlen | 2010.04.17 14:26

Szalonna, Szendrő - Már apad a Sajó és a Bódva, de több helyen még mindig védekeznek az önkormányzatok az ár ellen. Szalonnán pénteken tizenhat embernek kellett elhagynia otthonát, mert házaikat körbefogta a víz, ők rokonokhoz költöztek. Most Szendrőnél fenyeget a Bódva árhulláma.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában