Helyi közélet

2010.04.14. 21:12

Házcsere a Fidesz és MSZP között?

<p>Miskolc - Dr. Simon Gábor (MSZP) országgyűlési képviselőjelölt háza elé hívott össze sajtótájékoztatót szerdán Pelczné dr. Gáll Ildikó, a Fidesz alelnöke és dr. Répássy Róbert (Fidesz) országgyűlési képviselő.</p>

A téma: házcsere volt. A ház előtt kisebb vita alakult ki, mikor Simon Gábor megjelent és naranccsal valamint narancslével kínálta a fideszeseket valamint a sajtómunkatársait. A szocialista képviselő megjelenését a fideszesek zokon vették, mondván, ők hívták össze a sajtótájékoztatót.

Mint arról korábban beszámoltunk dr. Simon Gábor házáról egy Fidesz-hez közeli kampányújságban megjelent egy fotó, a vagyonnyilatkozatát firtatva. A szocialista képviselő ennek kapcsán mondta azt: szívesen elcseréli a házát akár Pelczné dr. Gáll Ildikóéra vagy akár dr. Répássy Róbertére.

Pelczné dr. Gáll Ildikó azzal kezdte a szerdai eseményen, ők, mint komoly érdeklődők jöttek oda, ha a szocialista képviselő valóban el akarja cserélni az ingatlanját. Erre Simon Gábor így reagált: nem árt, ha a pártoknak a kampányban is van humorérzékük, de ha valóban érdekli őket a csere, akkor a házon lévő adósságot is át kell vállalniuk. Illetve - folytatta - látnia kell Pelczné dr. Gáll Ildikó ingatlanát is. Éppen ezért a szocialista képviselő arra kérte a fideszeseket és az újságírókat, hogy vele együtt menjenek át az alelnök házához. De ebbe nem ment bele Pelczné dr. Gáll Ildikó. Viszont arra szólította fel Simon Gábort, hogy legközelebb tartózkodjon az MSZP az ilyen abszurd viccektől. Mint mondta: mindenki azért építi a házát, hogy ott boldogan éljen a családjával. Hozzátette: ezt kívánja Simon Gábornak is. Majd gratulált az ingatlanhoz.

Simon Gábor a sajtótájékoztató végén fotókat osztott ki a fideszes alelnök házáról, amin jól látszik a három emeletes ingatlan. Hangsúlyozta: ezek is bizonyítják, hogy az alelnök sem barlangban lakik.


Szocialista kampány, vagy egészségnap Miskolcon?

fuggetlen | 2010.04.14 17:51

Miskolc - Közmunkások, munkaidőben dolgoztak Tompa Sándor miskolci szocialista képviselőjelölt kampányában - állítja Fábián István a Fidesz-KDNP Borsod megye 4-es számú választókörzetének kampányfőnöke. A dolgozók - a Fidesz szerdai sajtótájékoztatóján bemutatott - a YouTube videomegosztó portálra is feltöltött felvétel szerint Bazin Géza MSZP-s önkormányzati képviselő utasítására terjesztettek egy kampányrendezvényre invitáló szórólapot. A szocialisták szerint azonban a szórólap egészségügyi szûrõvizsgálatra invitálta az embereket.


Közpénzből szórólapoztak Miskolcon?

eszak | 2010.04.14 16:38

Miskolc - Megengedhetetlennek tartjuk, hogy a miskolci szocialisták, azon belül is Tompa Sándor (MSZP) országgyűlési képviselőjelölt és Bazin Géza (MSZP) önkormányzati képviselő közpénzen foglalkoztatott közmunkásokkal végeztessék a kampányt – mondta szerdai sajtótájékoztatóján Fábián István, a Fidesz-KDNP 4-es választókörzetének kampányfőnöke.


Választás 2010 | Az április 11-i választás utáni megyei összefoglalónk

boon | 2010.04.13 21:18

Borsod-Abaúj-Zemplén megye 358 településén a választói névjegyzéken a választási értesítők készítésének időpontjában 566.033 fő választójogosult szerepelt. (A választás első fordulójára 566.033 főt vettek fel a választójoggal rendelkezők közé, míg a második fordulóra 566.420 főt.)


Választás 2010 | A 22-es csapdája Edelényben

eszak | 2010.04.13 20:20

Edelény - "Kitűnő alkalom nyílna Edelényben az MSZP számára, hogy jelöltje visszaléptetésével fejezze ki szélsőségekkel szembeni elkötelezettségét. Ráadásul ezt lényegében tét nélkül tehetné meg. Így azonban a Fidesz kétharmados győzelméhez járulna hozzá" – hívja fel a figyelmet a hvg.hu írása, hogy az MSZP Edelény kapcsán a 22-es csapdájába került.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában