Helyi közélet

2010.04.17. 17:11

Elektromobilok versenye

<p>Miskolc - Izgalmas versenyekkel és szórakoztató programokkal várták a szervezők a miskolci Elektromobil versenyre az érdeklődőket.</p>

Miskolc belvárosa, pontosabban a Görgey utca szolgált helyszínül a különleges eseménynek, amelynek Mindszent tértől Lévay utcáig terjedő szakaszát már pénteken délután lezárták.

Szombaton este 10 óráig terelőúton járnak az egyébként itt közlekedő autóbuszok, s forgalomkorlátozásra is kell számítani.

Bosch Ligetben kreatív, szabadtéri akadályversenyen mérhetik össze tudásukat kicsik és nagyok; a WWF bemutatja hétköznapi környezettudatos tippekkel felpakolt klímaautóját, lesz robotbemutató is, emellett színpadi előadások sora szórakoztatja majd a látogatókat.


Támogatás a borsodi árvíz károsultjainak

fuggetlen | 2010.04.17 20:01

Miskolc - Második alkalommal rendezte meg szombaton a miskolci Bosch Kft. az Elektromobil versenyt, ahol több ezer mérnökhallgató mérte össze tudását. Az esemény a régió legjelentősebb Föld napi rendezvénye. Az árvízkárosultak javára a verseny helyszínén lakossági gyűjtést kezdeményeztek a szervezők.


Figyelem! Lezárások az elektromobil verseny miatt

boon | 2010.04.15 10:02

Miskolc - A szombati II. Bosch Elektromobil verseny miatt április 16-án és 17-én lezárások, terelések és várhatóan péntektől lesznek a Népkert környékén.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában