Helyi közélet

2010.04.07. 14:05

Az idén is lesz játékos városjárás Miskolcon

<p>Miskolc - Városjárás 2010. címmel az idén is rendez városismeretei vetélkedőt a miskolci önkormányzat, mégpedig – május 8-án – a város napjához kötődően. A részletekről kedden tartottak sajtótájékoztatót.</p>

A részletekről kedden tartott sajtótájékoztatót Fedor Vilmos alpolgármester, valamint Juhász Rita, a Művészetek Háza igazgatója.

Tavaly már volt ilyen játék, melyre hatszázan jelentkeztek. Lényege, hogy nem asztalok mellett mérik össze tudásukat a csapatok, hanem a „várost járva”, különböző helyszíneken kapják meg a városhoz kötődő feladataikat. (Több helyszínt el is árultak: például a görög ortodox múzeumot, vagy a leendő rockmúzeumot.) Maximum öt fős csapatokat várnak a szervezők, akiknek nem kell különösebben készülniük, elég, ha Miskolc híreit követik folyamatosan nyomon.

Négy kategóriában – átalános iskolások, középiskolások, családok és közösségek – várják a jelentkezőket április 20-áig a szervezők. A jelentkezéseket a Művészetek Házára címére várják: 3530 Miskolc Rákóczi u. 5., vagy emailben: [email protected], faxon: 46/508-845. További információ: 30/229-25-75.

ÉM-HM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában