Helyi közélet

2010.03.14. 22:57

Választás 2010 | Jobbik: „Radikális változásra van szükség”

<p>Miskolc - A miskolci Kossuth szobornál tartotta március 15-i ünnepségét a Jobbik Magyarországért Mozgalom vasárnap délután.</p>

A megemlékezés során a mintegy 300-400 fő ünneplő előtt beszédet mondott Egyed Zsolt, a Jobbik megyei és miskolci elnöke, Csorba János, Szabó Attila és Sztancsik Barnabás képviselőjelöltek. A beszédekben többek között Szabó Attila kiemelte „ugyanúgy, mint 48-ban radikális változásra van szükség, csak most a nemzetközi tőke rabságából kell szabadulnunk”.

Az utolsó felszólaló megyei elnök rövid történelmi áttekintés után hangsúlyozta: erkölcsi és morális válság sújtja Magyarországot, melyből ki kell vezetni a nemzetet. „Történelmet kell írnunk”. „ Győznünk kell, mert a győzetesek írják a történelmet” – buzdította híveiket. Az ünnepség végén koszorút helyezett el a Kossuth szobor talapzatán az Új Magyar Gárda Mozgalom, a Horthy Miklós Vitézi Rend és több Jobbik szervezet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában