Helyi közélet

2010.02.23. 19:21

Tudományok között Miskolcon

<p>Miskolc - A Miskolci Akadémiai Bizottság Orvos-egészségügyi Szakbizottsága és a MISEK Nonprofit Kft interdiszciplináris tudományos ülést rendezett a miskolci MAB székházban.</p>

A megnyitóban Prof. Dr Kiss János István, a szakbizottság elnöke és Dr. Kovács Zoltán, a MISEK Kft. ügyvezető igazgatója hangsúlyozta a nehéz gazdasági körülmények között különösen fontos a szakemberek nyitottsága egymás tapasztalatainak megismerése iránt.

Az ülés szervező bizottságában Dr. Károlyi Zsuzsánna és Dr. Takács István Ph.D. szerepelt. Az ülésen először referátumok hangzottak el, melyeket követően a szakemberek kérdéseket tehettek fel, a második részben pedig kazuisztikai fórumra került sor, ahol többek között számos orvosi eset ismertetésén keresztül cseréltek tapasztalatot a résztvevők.

Az tanácskozáson a MISEK Kft szakorvosain kívül, a megyei kórház és a Szent Ferenc kórház orvosai tartottak előadásokat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában