Helyi közélet

2010.02.03. 16:21

Ordító verseny, kiállítás, és filmek

<p>Miskolc - DVTK-kiállítás, Kocsonya filmek, dekázó verseny, élőszobor kiállítás... És ez csak néhány, a Club Miskolc érdekes és izgalmas programjaiból az idei miskolci Kocsonyafesztiválon (február 19-21.).</p>

A Club Miskolc Széchenyi utcai épületében fotókiállítás nyílik a diósgyőri futball klub elmúlt 100 évéről. A szervezők a Diósgyőr 100 Egyesülettel együttműködésben az addig összegyűlt fotókból tárlatot rendeznek, amelynek megnyitóján és a fesztivál folyamán megjelennek a diósgyőri „Aranycsapat” tagjai, valamint a DVTK más legendás labdarúgói.

Lesz közönségtalálkozó (a DVTK egykori és jelenlegi játékosaival), vetélkedők és egy igazi különlegesség, a „Hajrá Diósgyőr!" ordító verseny.

Kuriózum lehet a Kocsonya filmek vetítése, ugyanis mobiltelefonnal készített 1 perces rövidfilmeket láthatnak majd az érdeklődők, míg a Kandia közben, a passzázs alatt focipálya is lesz, ahol dekázó versenyre nevezhetnek majd a bátrak. Aki pedig csak „állni” akar, szintén találhat elfoglaltságot, mert lesz élő szobor kiállítás – a DVTK szurkolóinak pózaikból.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában