Helyi közélet

2010.02.02. 17:43

Néhol még ingyenes a parkolás Miskolcon

<p>Miskolc - Miért nincs minden parkoló megtisztítva? – tettük fel a kérdést Stefán Csabának, a Régió Park Kft. ügyvezető igazgatójának.</p>

Válaszában elmondta: folyamatosan tisztítják a területeket, de van, ahol csak kézi erővel tudnak dolgozni. Munkájukat az is nehezíti, hogy az autók több helyen folyamatosan bent állnak a parkolóban, azokat kerülgetve a gépek nem tudnak közlekedni – tette hozzá. A takarítást úgy tudtuk megoldani, hogy a parkolók egy részébe buckákba gyűjtötték a havat, ezért ezek a részek most nem használhatóak – hangúlyozta.

Elmondta azt is, hogy míg a fővárosban a parkolás jelenleg úgy működik, hogy ahol az autós meg tud állni, azért elkérik a parkolódíjat, addig ez Miskolcon másképp van. Azokban a parkolókban, amelyeket nem tudtak megtisztítani, továbbra sem kell fizetni – tudtuk meg.

Arra a kérdésünkre, hogy mikorra tisztítják meg a miskolci parkolókat, Stefán Csaba nem tudott pontos időpontot mondani. Szerdától még több emberrel dolgoztatnak, de az előrejelzések újabb havazást ígérnek – tette hozzá.

Az ingyenes parkolást természetesen jelzik – tudtuk meg –, a parkolóórákra kiírták, hogy díjmentes az adott területen a parkolás. Elmondta azt is, hogy sajnos előfordul, hogy ezeket a papírokat letépik, de igyekeznek ezeket ellenőrizni, és pótolni.


Ingyenes a parkolás Miskolcon?

eszak | 2010.02.02 16:13

Miskolc - A havazás után megoszlottak a vélemények a parkolók állapotáról is.


Ahol nem takarítottak, az ingyenes

boon | 2010.02.01 14:46

Miskolc – Olvasóink kérdezték, megkérdeztük mi is: fizetősek-e azok a miskolci parkolók, ahol nincs eltakarítva a nagy mennyiségű hó?


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában