Helyi közélet

2010.02.15. 16:14

Nem kaptak választási értesítőt több utcában Miskolcon

<p>Miskolc - Nem kapták meg a lakók a választási értesítőt Miskolc egyik lakótelepén, több utcában, értesült a Független Hírügynökség.</p>

Összesen 344 ajánlószelvényt nem kézbesített a Magyar Posta a megadott időben. A Postánál belső vizsgálat indult, hogy kiderüljön, kinek a hibájából nem érkeztek meg az értesítők.

A Magyar Postánál megerősítették, hogy nem kézbesítettek 344 ajánlószelvényt a megadott időig. Tomecskó Tamás szóvivő a Független Hírügynökséggel azt közölte, erről értesítették a miskolci önkormányzatot. Hozzátette, belső vizsgálat indult, ha kiderül, hogy valaki mulasztott, nem marad el a felelősségre vonás.

A miskolci önkormányzatnál Veres László szóvivő elmondta, a jegyző hivatalosan megkapta az erről szóló értesítést, amelyben a Magyar Posta elismerte a hibát. Az önkormányzatnál úgy döntöttek, visszakérik a Postától az ajánlószelvényeket, és saját hatáskörben fogják eljuttatni azokat a választókhoz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában