Helyi közélet

2010.02.10. 09:45

Miskolcon keressük a legszebb gyerekeket

<p>Miskolc - Február 14-én, vasárnap Miskolcon tartjuk az Észak-Magyarország Gyermekszépségversenyének regionális elődöntőjét!</p>

Az elmúlt évekhez hasonlóan az Észak-Magyarország idén is keresi a megye legszebb gyermekeit, ezúttal azonban élőben zsűrizzük a csöppségeket. A jól sikerült barcikai elődöntő után feburár 14-én Miskolcon várjuk a kislányokat és kisfiúkat, délután 3 órától a Szinvapark Bevásárlóközpontban (Bajcsy-Zsilinszky u. 2-4., 2. emelet) zsűrizzük a hat kategóriába nevezett gyerekeket. Arra kérjük a kedves szülőket, hogy a 0–1 korcsoportba nevezett gyerekekkel lehetőleg fél 3-ra, az 1–4 korcsoportosokkal 3 órára, míg a 4–8 korcsoportosokkal fél 5-re érkezzenek a helyszínre!

Aki még nem nevezte szeme fényét, semmiről sem maradt le, péntek délutánig fogadjuk a jelentkezéseket.

Február 14-én a Szinvaparki Kölyökklub Farsangja miatt is érdemes felkeresni a bevásárlóközpontot, délután 2 órától jelmez-és álarcversenray, farsangi vetélkedőkre és játékokra és arcfestésre várják gyerekeket, de látható majd gyermek divatbemutató is a Harisnyacentrum kínálatából.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában