Helyi közélet

2010.02.16. 12:58

Karafiáth Orsolya Miskolcon

<p>Miskolc - Az irodalmi siker természetrajza, avagy ha tizenkét nő szeret egy férfit.</p>

A mindenhol felbukkanó "kultúrdémont", Karafiáth Orsolya költőt, énekesnőt, filmírót, és még ezer testhezálló, vagy kevésbé testhezálló szerep alakítóját látja vendégül 2010. február 17-én, szerdán este 17 órakor közös rendezvényükön a II. Rákóczi Ferenc Megyei Könyvtárban (Görgey Artúr utca 11) a Műút folyóirat.

A művésznőt sokan ismerhetik extravagáns öltözködéséről, hasonlóan provokatív fotóiról, melyeken látszik, hogy "173 centijéből 150 a lába". Legutóbbi hír róla, hogy a forgatókönyvéből készült film az idei filmszemlén a legjobb női alakítás díját kapta – és ez a szerep tulajdonképpen őt formázta meg. Jenei László, a Műút szerkesztője kérdezi majd az irodalmi siker természetrajzáról, az irodalmi celebség mibenlétéről, és hogy mégis miként férhet mindehhez a csillogáshoz egy "macskanő" depressziója. Megtudhatjuk azt is, mi történik, ha tizenkét nő szeret egy férfit, és hogy lehet-e szerelmi bosszúból sikeres regényt írni. Könnyed, mégis tartalmas csevegésre, szórakozásra van kilátás, a szervezők mindenkit szeretettel várnak, a belépés ingyenes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában