Helyi közélet

2010.02.16. 15:28

Farsangi kisvonatos kirándulás

<p>Miskolc – Április elejéig menetrend szerint ugyan nem jár a lillafüredi kisvonat, azonban február 20-án felülhetünk rá, és akár Garadnáig utazva gyönyörködhetünk a téli Bükkben.</p>

"A havas tájra való tekintettel kisvonatos kirándulást szervezünk. Biztosan sokan tudják, hogy anyagi okok miatt a kisvonat nem jár a téli időszakban, így kibéreltük.” - tudtuk meg Kaló Tamástól, a farsangi vonatozás egyik szervezőjétől.

Lillafüred, Garadna

A kisvonat február 20-án, szombaton 10 órakor indul a LÁEV Dorottya úti végállomásáról. Megáll Lillafüreden - séta a vízeséshez - , majd Közép-Garadnán a Pisztráng tanösvény egy szakaszát „derítik” fel a kirándulók. Lesz farsangi jelmez verseny, hóember építés, meleg tea, és zsíros kenyér. A tervek szerint Miskolcra délután 3 és 4 óra között érkezik vissza a kisvonat.

Február 14-ig

A részvételi díj 1200 forint, 12 éven aluli gyermekeknek 800 forint, míg 4 éven aluliaknak ingyenes! Jelentkezni a férőhely biztosítása miatt február 14-ig lehet Kaló Tamásnál a [email protected] e-mail címen és 06/30/854-0343-as telefonszámon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában