Helyi közélet

2010.02.17. 13:02

Bankszámla költségek nélkül! Hol?!

<p>Miskolc - A Citibank népszerű termékeiről és szolgáltatásairól beszélgettünk Iván Magdolnával, a Citibank 10 éves miskolci fiókjának vezetőjével, aki hirdeti: „Célom, hogy ügyfeleink olyan minőségi szolgáltatást kapjanak, amilyet én is elvárok ügyeim intézésében.”.</p>

A Citibank miskolci fiókjában mind a lakossági, mind a vállalati ügyfelek igénybe vehetik a széles körű banki szolgáltatásokat. Milyen szolgáltatásokat kínálnak ügyfeleiknek?

Vezető termékünk a 0 Ft-os bankszámlacsomagok, az egyik legszélesebb választékot kínáljuk saját és közös-márkajelzésű hitelkártyákból, illetve befektetési termékekből, és személyi hitelt is találnak nálunk az ügyfelek. A kis- és középvállalkozásoknak a klasszikus pénzforgalmi szolgáltatásokon túl különböző rövid- és hosszú távú finanszírozási konstrukciókat ajánlunk.



Említette a 0 Ft-os bankszámlacsomagot, mit takar ez pontosan?

A 0 Ft-os bankszámlacsomagok lényege, hogy a lakossági számlavezető ügyfelek számára teljesen ingyenes minden hazai forinttranzakció minden csatornán keresztül, beleértve a korlátlan készpénzfelvételt az ország bármely ATM-készpénzautomatájából és a Citibank fiókokból, illetve az egyszeri és rendszeres átutalásokat, csoportos beszedési megbízásokat, valamint a betétlekötéshez kapcsolódó banki műveleteket. A számlához csatolt betéti kártyát is éves díj nélkül biztosítjuk. Ez az ajánlat eddig ismeretlen kényelmet és szabadságot nyújt a napi pénzügyek intézéséhez.


Milyen visszajelzést kaptak a szolgáltatással kapcsolatban?

Elmondhatom, hogy rendkívül pozitívan fogadták meglévő és új ügyfeleink, és a Mastercard - Az év bankja versenyben az Év lakossági folyószámla terméke kategóriában első helyezést nyertünk vele 2008-ban és 2009-ben is.

Ez nem korlátozott időre szóló akció, hanem egy folyamatosan kínált termék.

A sikeren felbuzdulva 2009. februárban jelentkeztünk új, a betéti kártyás vásárlások után járó kedvező készpénz-visszatérítési ajánlatunkkal is, mely a maga nemében egyedülálló a magyar piacon.



Mit jelent ez a készpénz-visszatérítés és hogyan érvényesíthető?

A 0,5 százalékos készpénz-visszatérítés minden olyan 0 Ft-os bankszámlához tartozó Citibank betéti kártyás vásárlás után jár, amelynek összege meghaladja egyenként a 10 ezer forintot. A jogosultsághoz szükséges, hogy az ügyfél Takarék Plus számlát igényeljen, és az ahhoz kapcsolódó magas kamatot a vonatkozó feltételek szerint folyamatosan igénybe vegye. Az adott hónapra járó készpénz-visszatérítés, melynek összege összesen havonta maximum 10 ezer forint lehet, a következő hónap utolsó munkanapján kerül jóváírásra az ügyfél folyószámláján.



Mik a számlacsomag igénybevételének feltételei?

A Citibank 0 Ft-os számlacsomagokat azok a lakossági ügyfelek vehetik igénybe, akiknek havonta egyszer egy összegben legalább 150 ezer forint jóváírás érkezik 0 Ft-os bankszámlájukra, vagy a Citibanknál lévő havi átlagegyenlegük összege eléri a 3 millió forintot. Ha az ingyenes igénybevételhez szükséges egyszeri havi 150 ezer forint fizetés átutalás formájában teljesül, díjmentesen rendelkezésre álló folyószámla-hitelkeretet is biztosít hozzá a bank. A fentiekben részletezett feltételek teljesülésének hiányában az adott hónapban 3500 forintos ügyfélkapcsolati díjat számítunk fel, azonban az ügyfelek az ingyenes tranzakciókat ekkor is igénybe vehetik.


Ki tudják szolgálni a fiókban a privátbanki ügyfeleket is?



Természetesen. Citigold üzletágunk keretében személyre szabott pénzügyi szolgáltatásokat kínálunk számukra.

Citigold szolgáltatásunkat azon ügyfeleinknek kínáljuk, akik hosszú távon legalább 15 millió forintot, vagy ennek megfelelő devizaösszeget helyeznek el a Citibanknál azzal a céllal, hogy vagyonukat tovább növeljék. Célunk megkönnyíteni ügyfeleink befektetésekkel kapcsolatos döntéseit úgy, hogy pénzügyi céljaiktól, kockázatvállalási hajlandóságuktól függően a lehető leggyümölcsözőbb, egyénre szabott befektetési portfóliót segítünk összeállítani számukra, Citigold befektetési bankáraink segítségével.



Milyen kiegészítő szolgáltatásokat vehetnek igénybe a Citigold ügyfelek?

Rendszeres szakmai szemináriumainkon Citigold ügyfeleink megismerhetik a bank által kínált újabb és újabb befektetési lehetőségeket, és a gazdaság általános helyzetéről hallhatnak előadásokat.

A Citigold Club az ügyfeleink számára kedvezményes hozzáférést biztosít az első osztályú nemzetközi és hazai márkájú luxustermékekhez és egyedi szolgáltatásokhoz, továbbá exkluzív, zártkörű rendezvényeket is elérhetővé tesz számukra.

A nemzetközi és magyar luxusmárkák – BMW, Bulgari, Byblos, Alberta Ferretti, Pollini, Armani, Katti Zoób, Thomas Sabo, Audi, Schoeffel Gyöngy, Next Premium Club, TAG Heuer – hazai képviselői megkülönböztetett figyelemmel és kivételes ajánlatokkal állnak a Citigold ügyfelek, egyben Platinum hitelkártya-birtokosok rendelkezésére.



Az érdeklődők hova fordulhatnak további információért?

Szeretettel várjuk ügyfeleinket a Bajcsy-Zsilinszky u. 1-3. szám alatti fiókunkban hétfőnként 8.00 - 17.00 óra között, keddtől-csütörtökig 8.00-16.00-ig, pénteken pedig 8.00-15.00 óra között, hogy személyesen is meggyőződhessenek kínálatunkról, és természetesen telefonos érdeklődésüket is fogadjuk 06-46-501-230-as telefonszámon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában