Helyi közélet

2010.02.21. 17:02

A tokaji alsósok farsangja

<p>Tokaj - Egy magára valamit adó iskolában a farsangi jelmezes bál nem csupán álarcos gyerekek felvonulása. A II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola alsós osztályai mind produkcióval készültek, hogy társaiknak élményt, örömet, önfeledt szórakozást szerezzenek.</p>

Zsúfolásig telt az iskola aulája február 19-én, és nem hiába gyűltek össze a szülők és érdeklődők. Nem csetlő botló gyerekeket láthattunk a színpadon, hanem felkészült magabiztos nebulókat, akiken meglátszott az óvó pedagógusok keze munkája, energiája. Az 1.a-sok Hofi Géza zenéjére a macska-egér táncot adták elő, az 1.b-sek pedig a modernebb pingvin táncot.  A 2.a-sok busójárással űzték el a hópihéket, jégcsapokat és a vidám hóembert, a 2.b-sek nyarat varázsoltak török hastáncukkal és a basákkal. A 3. 4. osztály modern táncokat adott elő és elhozták hozzánk a Csillag Születik-et. Nagy sikert arattak persze az egyéni jelmezesek is, ahol egyéniségüket valósították meg a gyerekek. A műsorok és felvonulás után jött a tánc, tombola és zsákbamacska. Hétvégére kevés házi feladatot adtak az empatikus pedagógusok így az alsósoknak volt idejük kipihenni a farsang fáradalmait.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában