Helyi közélet

2010.01.27. 16:12

Emelkedik-e a gyógyúszás ára?

<p>Miskolc - "A Selyemréti Strandfürdőbe járok gyógyúszásra egy héten kétszer, de úgy néz ki ennek most vége lesz – írta olvasónk. A pályabérletét ugyanis a duplájára akarják emelni..."</p>

"A Selyemréti Strandfürdőbe járok gyógyúszásra egy héten kétszer, de úgy néz ki ennek most vége lesz – írta olvasónk. – A gyógytornász, aki velünk foglalkozik, vállalkozóként végzi ezt a munkát, mert a felnőtteknek már nem írnak fel ilyen gyógyúszást. Most a pályabérletét (nem csak az övét, hanem a vízitornáét, a vízilabdáét is) duplájára akarják emelni, ezt viszont ő nem tudja kigazdálkodni. Sokszor így is veszteséges volt neki az óra, ha nem voltunk elegen. Kérem, nézzenek utána, hogy megteheti-e ezt a fürdő illetve a vízművek vezetője, lehet-e valamit tenni, hogy ne kelljen lemondanunk a gyógyúszásról."

A selyemréti fürdőt a Miskolci Turisztikai Kft. üzemelteti. Fridély László, ügyvezető igazgató elmondta, még nem tárgyalt a vállalkozókkal, így azt sem tudja megmondani, hogy emelik-e, s ha igen, mennyivel a bérleti díjakat. Néhány héten belül ülnek le tárgyalni, s csak utána kötik meg az új szerződéseket. Még megjegyezte, a gyógyúszások tekintetében nem ők, hanem az OEP az ármegállapító, ott rögzített az ár (bár olvasónkra ez épp nem vonatkozik – a szerk.), az üzleti célú foglalkozásokat érintik az esetleges árváltozások.

A témára így néhány hét múlva visszatérünk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában