Helyi közélet

2008.12.08. 10:39

Majdnem eladták a népkerti salakmotorpályát

<p>Miskolc - Legutóbb szeptember végén írtunk arról, miszerint eladó a Borsod Volán SE népkerti sport ingatlanja...&#160;<DIA alt="BVSE-pálya Miskolcon" height="800" width="960"><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/BVSE_p_lya_Miskolcon/index.shtml , SERIE ,960,800)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="BVSE-pálya Miskolcon" src="http://apps.boon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA></p>

Nem mellékékesen itt található a Speedway Miskolc lengyel ligás salakmotoros klub otthona, a salakmotorpálya, egy füves és egy villanyvilágítással ellátott műfüves futballpálya is. A Borsod Online-hoz most olyan hírek jutottak el, hogy az ingatlant már sikerült is eladnia a BVSE-nek.

- Igen, aláírás előtt álltunk egy potenciális vevőjelölttel, azonban az utolsó pillanatban visszaléptünk az üzlettől - nyilatkozta érdeklődésünkre Sárközi György, a Borsod Volán SE elnöke. - Visszaléptünk, mert úgy ítéltük meg, hogy vannak vállalhatatlan pontok a szerződéstervezetben.

A BVSE első embere elárulta azt is, hogy az idén már nem lát lehetőséget arra, hogy a közlekedésiek sportklubja megváljon a belvárosi ingatlantól, ám a tárgyalásokat tovább folytatják a lehetséges vevőkkel.  


Információink szerint egyébként a most meghiúsult projektben az üzletfél kereskedelmi célú üzletközpontot álmodott volna a Népkertbe.

Előzmény:

Mi lesz a népkerti BVSE pályával?
Tart a népkerti ingatlan megvételére vonatkozó ajánlatok vizsgálata. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában