Helyi közélet

2008.12.06. 19:23

Lovon érkezett a Mikulás Sárospatakra

<p>Sárospatak - Kipirult arcú gyerekek és szüleik várakoztak szombaton az Újbástya Rendezvénycentrum előtt Sárospatakon szombaton délután, ugyanis a Zempléni Lovas Egyesület Mikulása előre jelezte jövetelét.&#160;<dia width="960" height="800" alt="Lovon érkezett a Mikulás Sárospatakra 2008.12.06."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Lovon__rkezett_a_Mikul_s_S_rospatakra_2008_/index.shtml , SERIE ,960,800)"><img src="http://apps.boon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Lovon érkezett a Mikulás Sárospatakra 2008.12.06." /></a></dia></p>

Kipirult arcú gyerekek és szüleik várakoztak szombaton az Újbástya Rendezvénycentrum előtt Sárospatakon szombaton délután, ugyanis a Zempléni Lovas Egyesület Mikulása előre jelezte jövetelét.

A hó még várat magára, ezért a Mikulás és kíséretében lévő krampusz is nyeregbe szálltak, hogy az apróságokhoz vágtassanak. Hull a pelyhes, fehér hó... - énekelték a lányok és fiúk, majd a piros zsákból előkerült a szaloncukor, amiből mindenkinek jutott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában