Helyi közélet

2008.12.16. 17:35

Három balesetben nyolc autó ütközött egy helyen Miskolcon

<p>Miskolc - Ütközés sorozat történt Miskolcon kedden délután a Király és Dankó Pista utcák kereszteződésénél.&#160;<dia width="960" height="800" alt="Három balesetben nyolc autó ütközött egy helyen Miskolcon 2008.12.16."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/H_rom_balesetben_nyolc_aut___tk_z_tt_egy_he/index.shtml , SERIE ,960,800)"><img src="http://apps.boon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Három balesetben nyolc autó ütközött egy helyen Miskolcon 2008.12.16." /></a></dia></p>

A helyszínen szerzett információink szerint, egy taxis és egy terepjáró ütközött a kereszteződésben, ami lelassította az arra haladó forgalmat.

Ekkor érkezett egy autósor, és egy Seat összetolt maga előtt három autót. Szerencsére, az előző kettőbe nem hajtottak bele.

Még ekkor sem volt vége a balszerencsének, mögöttük érkezett egy Opel, amibe viszont egy Toyota hajtott bele.

Szerencsére egyik balesetnél sem történt személyi sérülés, viszont a délutáni hazamenő forgalomban egy sávra szűkítette a két sávot az ütközés.

A balesetek körülményeit a rendőrség vizsgálja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában