Helyi közélet

2008.12.19. 18:26

Csodalámpa jótékonysági koncert Miskolcon

<p>Miskolc - Az adományokkal súlyosan beteg gyerekek kívánságait teljesítik.&#160;<dia width="960" height="800" alt="Csodalámpa jótékonysági koncert Miskolcon 2008.12.19."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Csodal_mpa_j_t_konys_gi_koncert_Miskolcon_2/index.shtml , SERIE ,960,800)"><img src="http://apps.boon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Csodalámpa jótékonysági koncert Miskolcon 2008.12.19." /></a></dia></p>

A Csodalámpa Alapítvány az elmúlt öt évben több mint 860 gyerek kívánságát teljesítette, mellyel a beteg gyerekek gyógyulását igyekeznek segíteni – tudtuk meg Felkai Márta, kommunikációs vezetőtől.

A pénteki, a miskolci Selyemréti Szent István Római Katolikus templomban rendezett jótékonysági koncert védnöke dr. Mokrai Mihály alpolgármester volt. A rendezvény külön jelentősége, hogy nem az alapítvány központjából, hanem a helyi támogatók segítségével szervezték meg – emelte ki a kommunikációs vezető.

A koncerten felléptek a Jerikó Fúvós Együttes, Osváth Tibor színész, a Kisharang együttes, Gresnyer Judit magánénekes, a Diósgyőri Vasas Vegyes Kórus, Nagy Gábor próza, vers- és mesemondó, Módis Mariann, kántor. Az est díszvendége Fecske Csaba, József Attila-díjas költő volt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában