Helyi közélet

2008.11.20. 18:31

Plusz természetgyógyász...

<p>Emőd- Mindenkit csak biztatni tudok: jöjjenek el, hallgassák meg őket, ízleljék meg a régi-új lehetőségek egy-egy szeletét, hátha kedvet kapnak az egész, a teljes "tortához" - csábít Ildikó az emődi Egészségnapra.</p>

Kopcsó Ildikó Emődön él, 8 esztendeje egyedül neveli gyermekeit, a most 17 éves Lorettát, a 14 éves Algernont és a 9 esztendős Dominikot. Immár 21 éve a miskolci Semmelweis Kórház dolgozója. Mint mondja, a család és a munka mellett is szinte folyamatosan tanult, képezte magát. A szakápolói és a már felsőfokú képzettségnek számító OKJ-ápolói után, jóllehet nem eltávolodva az egészségügytől, új irányt vett: elindult a természetgyógyászat útján.
– Megnyílt előttem egy világ, s végre azzal foglalkozhatom, amivel mindig is szerettem volna: az ősi, természetes gyógymódokkal. Ehhez jó adag empátia és emberszeretet van bennem. Azt tanultam: olyannak kell lennünk, amilyennek a tükörképünket szeretnénk látni. És meg is tapasztaltam: ha jók vagyunk, szeretettel fordulunk mások felé, az visszasugárzik ránk.
Ildikó sikerrel tette le a természetgyógyász szakvizsgát a budapesti Egészségügy Továbbképző Intézetben.
– Nagyszerű tanáraim révén csodálatos lehetőségeket ismertem meg, amelyeket szeretnék továbbadni. Így jött az ötlet, hogy a természetgyógyászat jegyében Emődön egészségnapot szervezzek. Az általam felkért szakemberek, jórészt volt tanáraim, sorra igent mondtak. Mindenkit csak biztatni tudok: jöjjenek el, hallgassák meg őket, ízleljék meg a régi-új lehetőségek egy-egy szeletét, hátha kedvet kapnak az egész, a teljes „tortához”!

Egészségnap Emődön
Helyszíne: a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola és Szakiskola, Emőd (Kossuth u. 58-64.)
Ideje: november 23. vasárnap, délelőtt 10 órától (igény szerinti időpontig)
Az előadások, valamit az egészségügyi vizsgálatokon, szűrésen, tanácsadáson, csontkovácsoláson, reflexológián, aurafotózáson való részvétel mind-mind ingyenes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában