Helyi közélet

2008.11.07. 10:01

Olvasói levél: Soha nem voltam jobboldali

<p>"Soha nem voltam jobboldali, amit nem szégyellek, változni már nem fogok" - <STRONG>írja olvasónk.</STRONG></p>

"Híve vagyok a jelenlegi magyarországi jóléti rendszernek, a szociális hálónak és az is maradok, amit kicsit ugyan szégyellnem kellene e válságtól terhes világban. Mégsem restelkedem. A miatt viszont annál jobban, ahogy Orbán és Semjén urak hozzászóltak a nemzeti csúcson, volt MNB elnökök pedig kontráztak nekik. Mert az észrevételek domináltak megszólalásukban, megjegyzéseik nem a tárgyhoz kapcsolódtak. Demján, Magyarország leggazdagabb embere szerint viszont, aki az asztal körül ül, mindenki szégyellhetné magát. Egyetértek vele, de az említett urak arcán nem láttam az ezzel járó „pírt”’. Mindig is a jó szándékú politikusokat kedveltem, azokat, aki nem is valók politikai pályára.

Pl. Medgyessy Pétert, aki most nem adó csökkentése, kamatvágást, vagy emelést javasolt, hanem jobb adópolitikát, kamatpolitikát. Jobbat, mint eddig volt. Tanulhat tőle – persze csak szerintem – Gyurcsány, de Orbán is."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában