Helyi közélet

2008.11.07. 20:23

Nagycsécsi rendezvény: megtiltották

<p>Tiszaújváros, Nagycsécs - Megtagadta egy, a nagycsécsi tragédia helyszínére bejelentett rendezvény megtartását a tiszaújvárosi rendőrkapitány.</p>

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság vezetője egy budapesti lakos által a Magyar Nemzeti Bizottság nevében 2008. november 09-én este nyolc és kilenc óra közötti időpontra Nagycsécsre, a Dózsa Gy. utcába bejelentett rendezvény megtartását a gyülekezési jogról szóló törvényben foglaltak alapján megtiltotta.
Tekintettel arra, hogy a fenti, vasárnap esti időpontban a rendőrség információi szerint - a hét elején történt emberölés helyszínén - gyertyás virrasztás lesz, ezért még egy esemény megtartása nem lehetséges, mivel a közlekedés más útvonalon nem biztosítható.
A közlemény kiadását megelőzően a rendőrség a megtiltó határozatban foglaltakat hivatalosan távközlési eszköz útján közölte a bejelentővel - tájékoztatta közleményben portálunkat a rendőrkapitányság.

Kapcsolódó cikkek:

  • Nagycsécs: gyertyát gyújtott a miniszter
  • Gyilkosság Nagycsécsen - rasszizmus, uzsora, vagy más?
  • Kettős gyilkosság a nagycsécsi cigánysoron
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában