Helyi közélet

2008.11.26. 06:59

Miskolc–Felsőzsolca: olykor csuklós a 7-es

<p>Miskolc, Felsőzsolca - A miskolci közlekedési társaság is tapasztalta az utasforgalom növekedését a kék 7-esen, ezért hétvégeken és az ünnepi forgalomban jellemzően csuklós járatokat indít - reagált cikkünkre az MVK Zrt.</p>

„A több ezer forintért bérletet váltó felsőzsolcaiak kénytelenek állva utazni, ráadásul a menetidő is megnőtt” – panaszolták olvasóink. Az ennek kapcsán született cikkünk "Átalakult a kék 7-es" címmel.

Erre reagálva küldte a következő tájékoztatóját a Miskolci Közlekedési Zrt.: „A 7-es járaton megnövekedett utasforgalmat tapasztalt társaságunk, ezért a hétvégéken és az ünnepi forgalom során jellemzően csuklós autóbuszokat közlekedtetünk ezen a viszonylaton. Társaságunknál a már bevett gyakorlat szerint az utasforgalmat folyamatosan figyelemmel kísérjük az összes autóbuszviszonylaton, és az igényeknek megfelelően a rendelkezésünkre álló tartalék autóbuszok függvényében rásegítő járatokat indítunk.”

Előzmény:
Miskolc - Felsőzsolca: Átalakult a "kék hetes"
Olvasói panaszok szerint a több ezer forintért bérletet váltó felsőzsolcaiak kénytelenek állva utazni, ráadásul a menetidő is megnőtt.” Sokan az útépítés mellett az új bevásárlóközpont(ok) miatti új megállóhelyet okolják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában