Helyi közélet

2008.11.29. 08:59

Elstartolt a Topaukció!

<p>Pénteken, november 28-án tehát kezdetét vette Magyarország tizenöt megyéjének legizgalmasabb, leglátványosabb, ugyanakkor legbiztonságosabb árverése, a Topaukció.</p>

Az Inform Média Kft. ezzel egy egyedülálló lehetőséget kínál a napilapjai (Hajdú-bihari Napló, Észak-Magyarország, Kelet-Magyarország) olvasói valamint hírportáljai (haon, boon, szon) látogatói részére. Szeretne márkás termékekhez, nagy értékű szolgáltatásokhoz kedvező áron hozzájutni? Gondoskodna a karácsonyi ajándékokról? A Topaukció látogatók ezreinek nyújt lehetőséget, hogy az internet segítségével kedvezményesen jussanak a megszerezni kívánt termékhez, termékekhez.

Csatlakozzon hozzánk, és legyen ön is elégedett vásárlónk. Vajda Attila vállalkozót is a felajánlóink között üdvözölhetjük, aki 2 db Vásárlási Utalványt szeretne ily módon értékesíteni.
-Miért vesz részt az aukcióban?
- Kíváncsiságból, mert ez újdonság és izgalmas lehetőséget nyújt mind a felajánló mind a vásárló részére.
-Nyomon fogja követni az aukció alakulását?
-Igen, valamint drukkolni fogok, hogy termékeim vevőkre találjanak.
-Szeretne részt venni licitálóként is? Igen, az utazások, valamint a most aktuálissá vált téli gumi az, ami érdeklődésemet felkeltheti.

A böngészésétől a Topaukciós árverésre való regisztrációig csak egy kattintás az út, s Ön máris tizenöt megye legnagyobb virtuális árverésén találja magát. Egy kis szerencsével kényelmesen, az interneten vásárolhat, s ezzel még pénzt is megtakaríthat. Tehát: licitáljon, és profitáljon szenzációs árakkal! A licitáláshoz jó szórakozást kíván a Topaukció csapata!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában