Helyi közélet

2008.11.08. 13:34

Egészségnapot tartottak Encsen

<p>Encs - Egészséget mindenkinek! – ez a felirat fogadta a nagy számban megjelent érdeklődőt a szombaton, első alkalommal megrendezett Encsi Kistérségi Egészségnapon.</p>

Szakmai kerekasztal beszélgetéssel kezdődött a rendezvény a Városi Művelődési Központban, ahol szakemberek a daganatos megbetegedések megelőzéséről, kezeléséről mondták el véleményüket, kihangsúlyozták az odafigyelés fontosságát. A Városi Sportközpontban folytatódott a program, többek között dr. Bodnár Judit regionális tiszti főorvos köszöntötte a látogatókat, felhívta a figyelmet a lehetőségekre, amiket ez az alkalom kínált: a kistérség orvosai, védőnői a látogatók rendelkezésére álltak szűrés, egészségmegőrző, egészségnevelő programjaikkal, egyebek mellett vérnyomásmérés, vércukorszint mérés, látásvizsgálat területén is. Az egészségügyi vizsgálatok, tanácsadás, közben változatos műsorokkal szórakoztatták a résztvevőket: néptánc, társastánc, óvodások műsora, humorista, mesejáték, népdal-csokor.

yermekfoglalkozásokról is gondoskodtak a szervezők: üvegfestés, gyöngyfűzés, arcfestés, karkötő fonás várta a kicsiket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában