Helyi közélet

2008.10.01. 15:26

Örökbefogadónap: gazdikat kereső kutyák

<p>Miskolc - Az állatmentő szolgálat 9-18 óráig várja ezentúl a bejelentéseket. A pingyomi telephelyen minden nap 10-15 óráig várják azokat, akik kutyákat szeretnének.</p>

Az új menhely épitési munkálatai és a folyamatos üzemelés a pingyomi telephelyen, az állatlétszám állandó gyarapodása miatt korlátozásokat kényszerül bevezetni a költözés érdekében a miskolci állatmenhely. Az állatmentő szolgálat 9-18 óráig várja ezentúl a bejelentéseket. A pingyomi telephelyen minden nap 10-15 óráig várják azokat, akik kutyákat szeretnének örökbefogadni.
A menhelyre csak balesetes, egészségügyi ellátást igénylő kóbor állatokat tudnak fogadni, Miskolc 25 kilométeres körzetéből 2009. február 28-ig. Jelenleg 230 kutyáról gondoskodnak. A létszámot 160-ra kell csökkenteniük a költözéshez, ehhez kérik a segitséget – mondta el portálunknak Kisfalvi Nyina, a Miskolci Állatsegítő Alapítvány alelnöke. Annak közlésére is megkérte lapunkat, hogy Örökbefogadónapot rendeznek a pingyomi telephelyen október 4-én, az Állatok világnapján, 10-16 óráig.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában