Helyi közélet

2008.10.04. 08:52

Nyomozáshosszabbítás az ITC eladáskísérlet ügyében

<p>Nyomozáshosszabítás történt a miskolci ITC székház korábbi eladási kísérletéhez kapcsolható vesztegetés gyanúja miatti eljárásban. További nyomozati eljárásokra van még szükség.</p>

A napokban hosszabbította meg az idén áprilisban feljelentés alapján indított nyomozás határidejét az ügyészség - erről Jónáné dr. Pocsai Edit, a Hajdú-Bihar Megyei Főügyészség főügyész-helyettese, egy személyben sajtószóvivője tájékoztatta lapunkat. Mint arról korábban beszámoltunk, vesztegetéssel gyanúsították meg a B.-A.-Z. Megyei Önkormányzat alelnökét és még két személyt.

Az alelnök és a másik két személy is panasszal élt a gyanúsítás ellen, de panaszát elutasították. Az alelnök közleményben tudatta, hogy nem követte el a terhére rótt bűncselekményt. Nem kért és nem kapott semmit azért, hogy az ITC székházat megvásárolni szándékozók olcsóbban vehessék meg az épületet. A nyomozás határideje lejárt, ezért kellett most dönteni a meghosszabbításról. Továbbra is három gyanúsítottja van az ügynek – tette hozzá a főügyész helyettes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában