Helyi közélet

2008.10.15. 08:21

Megvenné a földet a város?

<p>Miskolc - Saját ötholdas földjét ajánlotta fel egy miskolci házaspár, mert nem bírták nézni, hogy mindent elloptak lyukóvölgyi kertjükből, olvashatták portálunkon. Megérkezett a MIK Zrt. válasza.&#160;<DIA alt="Odaadnák Lyukó-völgyi földjüket a romáknak" height="700" width="900"><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Odaadn_k_Lyuk__v_lgyi_f_ldj_ket_a_rom_knak/index.shtml , SERIE ,900,700)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Odaadnák Lyukó-völgyi földjüket a romáknak" src="http://apps.boon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA></p>

Saját ötholdas földjét ajánlotta fel egy miskolci házaspár, mert nem bírták nézni, hogy mindent elloptak lyukóvölgyi kertjükből, olvashatták portálunkon. Józsa Béla és felesége úgy gondolják, egy csekély összegért odaadnák a földet az önkormányzatnak, akik továbbadhatnák azt a romáknak: termeljék meg ott, amire szükségük van.

Írtuk azt is, hogy megkérdeztük a városi ingatlangazdálkodó cégtől, a MIK Zrt-től, látnak-e fantáziát az ügyben. Tegnap közleményt kaptunk tőlük válaszként a következő szöveggel:

„A MIK Zrt. felveszi a kapcsolatot a területet felajánló tulajdonossal a telek elhelyezkedésének pontos behatárolása érdekében. Ezt követően a társaság szakemberei megvizsgálják a terület hasznosításának lehetőségeit, és ez alapján teszik meg javaslataikat Miskolc önkormányzatának.” A fejleményekre visszatérünk.

Előzmény:

  • Odaadnák lyukóvölgyi földjüket a romáknak
    Felajánlanánk Lyukó-völgyi földünket a kisebbségnek – kereste meg tervükkel szerkesztőségünket Józsa Béláné és férje. – Egy jelképes összegért eladnánk az önkormányzatnak, hogy ők szétoszhassák LyukóbanOdaadnák Lyukó-völgyi földjüket a romáknak

Kapcsolódó cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában