Helyi közélet

2008.10.23. 11:24

Le a plázacicákkal! – szépségversenyt rendeznek természetes nőknek

<p>Miskolc – A jelszó: Csak semmi szilikon! A körzővel rajzolt keblű, kifordult szájú pornó-szőke démonoknak garantáltan nem terem majd babér a Natural Beauty Hungary, azaz a természetes nők szépségversenyén.</p>

A rendezvény főszervezője-és védnöke Földesi Gyula korábban utcai harcosként vált ismertté, ám most úgy döntött, erős fiúk helyett ezúttal a női bájé legyen a főszerep. Méghozzá a szigorúan plasztika-szűz, sminkmentes szépségeké. Ezt pedig a zsűri elnöke, Dr. Krasznai Zsolt plasztikai sebész garantálja majd, aki alaposan szemügyre veszi, és ha kell, meg is vizsgálja a nevezőket, hogy biztosan kiszűrje az implantátumokkal dúsított idomokat. Az erős smink szintén tilos, aki a királynő címére pályázik, felejtse el a szempillaspirált és a rúzst – csak egy kis alapozó megengedett.

"A rejtett szépségeknek szeretnénk lehetőséget adni, hogy megmutathassák magukat. Bátorítani szeretnénk azokat a tizenhat és harminchárom év közötti hölgyeket, akik korábban ódzkodtak attól, hogy hasonló rendezvényen megméressék magukat: itt nincs bunda, és nincsenek cicababák. Jöhet a férjezett, többgyermekes anyuka is, és az sem kell, hogy a versenyző égimeszelő legyen. Széppé lehet tenni bárkit. De minket az érdekel, amit a természet alkotott, és amit sebészi eljárás nélkül, a hölgy saját maga elért. Egészséges életmóddal, sporttal" – mondta el Földesi Gyula.

Íme, egy kis ízelítő a tizenegy tagot számláló zsűri illusztris névsorából: Fekete László, Növényi Norbert, Rubint Réka, Bíró Ica, Bebe, Zimány Linda, Hajas László és Molnár Anikó. Sokszínű társaság, akiknek a szépségről alkotott véleménye valószínűleg igencsak különböző, ezért nem csak a színpadon, a zsűri körében is nagy csatákra számíthatunk.

Az ország hat régiójában lesznek előselejtezők. November tizenötödikén délelőtt tíz órától az encsi művelődési házban várják a lányokat és asszonyokat, ugyanaznap négytől pedig már a miskolci Ady Endre Művelődési Házba érkezhetnek a nevezők. Az előválogató után kerül sor a régiódöntőkre. Itt már bikiniben, estélyi-és sportruhában is megmutatják magukat a versenyzők. A május környékén esedékes, végső, országos megmérettetésre régiónként hét hölgy kap majd lehetőséget. A szépségkirálynő megválasztására a megszokott ceremónia keretén belül kerül sor.

A felajánlásokon és sokfajta lehetőségen túl nem csekély, egymillió forintos díj illeti Magyarország legszebb természetes nőjét. Az első udvarhölgy jutalma háromszáz, a másodiké kétszázezer forint. Nevezési díj nincs, a szervezők ezzel is segíteni szeretnék azokat, akiknek más versenyeken nincs lehetőségük megmutatni magukat. Aki úgy érzi, a műanyag helyett végre eljött a valódi nők ideje, az információs vonalon megtudhat minden további információt (06 20/ 445-7515).

Kapcsolódó cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában