Helyi közélet

2008.10.28. 21:21

Az utolsó kör

<p>Miskolc - Látványos keretek között búcsúzott Somogyi Zoltán autóbuszvezető az MVK Zrt.-től és az utasoktól: egy Ikarus 31-es veterán autóbusszal teljesítette nyugdíjba vonulása előtti utolsó körét.&#160;<DIA width="900" height="700" alt="MVK-s buszvezető búcsúztatása"><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/MVK_s_buszvezet__337__b_cs_ztat_sa/index.shtml , SERIE ,900,700)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="MVK-s buszvezető búcsúztatása" src="http://apps.boon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA>&#160;<A href="http://video.boon.hu/video/31974/nyugd--jba-vonul-a-miskolci-buszvezet--" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

Sajtótájékoztató a Búza téren, tiszteletkör a 3A-s viszonylaton, majd irány a repülőtér, ahonnan utolsó körére indult Somogyi Zoltán. Így nézett ki a sokak által kedvelt autóbuszvezető búcsúztatása. A miskolciak az Ikarus 31-es es busz vezetőjeként és a veterán járművek szerelmeseként ismerhetik őt a leginkább. És azért is, mert nem kevés ideje, több mint két évtizede dolgozik az MVK buszsofőrjeként. Azaz… hétfőtől dolgozott. Múlt időben. Jól megérdemelt nyudíját kezdte meg Somogyi Zoltán, több mint 20 éves pályafutásának lezárásaként az Ikarus 31-es veterán autóbusszal teljesítette utolsó körét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában