Helyi közélet

2008.10.29. 10:38

A tapolcabiztos beszervez?

<p>Miskolc - Borkúti László, akit Káli Sándor nevezett ki Tapolca fejlesztését segítendő polgármesteri megbízottnak, helyi vállalkozókat próbál meg beszervezni önkormányzati cégek felügyelő bizottságába. Valóban?</p>

Borkúti László, akit Káli Sándor nevezett ki Tapolca fejlesztését segítendő polgármesteri megbízottnak, helyi vállalkozókat próbál meg beszervezni önkormányzati cégek felügyelő bizottságába. Ám a felkértek egytől-egyig visszautasítják az ajánlatot.

A fenti hír (mint kiderült: kacsa) jutott el hozzánk. Megkérdeztünk egy prominens tapolcait, a leválás ismert támogatóját, hogy ő hallott-e ilyet. Azt mondta: igen, legalább két emberről tud. Ezek után szembesítettük az állítással Borkúti Lászlót, aki elmondta: „A Miskolctapolca Fejlesztési Kft. felügyelő bizottságának ő az elnöke. Ilyen minőségében és polgármesteri megbízottként, a pártok egyetértésével tett ajánlatot a vele együtt négytagú felügyelőbizottság tagjaira, tapolcaiakra. Egyvalaki tényleg visszautasította a felkérést, elfogadható indokkal. A felügyelő bizottság három tagja: Kocsis Levente, Tapolca fideszes önkormányzati képviselője, Újfalusi Lajos és Schramkó Pál. A kft. ügyvezetője Varga György. A cég feladata: parnereket, befektetőket találni Tapolca fejlesztéséhez. Borkúti László hozzátette: Miközben ilyen álhírek születnek, még mindig nem talál olyanokat, akikkel érdemben tudna beszélni a leválási szándékról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában