Helyi közélet

2008.09.29. 17:18

Miskolcon nyílt meg a 100. UniCredit bankfiók

<p>Miskolc - A belváros szívében elhelyezkedő új bankfiók látványos szabadtéri megnyitóján részt vett Dr. Mokrai Mihály alpolgármester, aki elmondta: „Örömmel fogadunk mindenkit, aki partnerünk kíván lenni, hatással lehet a város fejlődésére.”&#160;<dia width="900" height="700" alt="Miskolcon nyílt meg a 100. UniCredit bankfiók 2008.09.29."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Miskolcon_ny_lt_meg_a_100__UniCredit_bankfi/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.boon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Miskolcon nyílt meg a 100. UniCredit bankfiók 2008.09.29." /></a></dia></p>

A bank részéről Tátrai Bernadett vezérigazgató-helyettes úgy fogalmazott: „Sokan ismerik rugalmas betéti termékeinket és az automatáinkból való ingyenes pénzfelvét lehetőségét, de kevesen tudják, hogy a város és a régió gazdasági fejlődésének finanszírozásában is fontos szerepünk van.”

A pénzintézet ebben az évben 20 százalékkal növelte fiókhálózatát, az ügyfelekkel kiépítendő személyes kapcsolat érdekében. Népszerű szolgáltatásuk a rugalmas betétrendszer, mely lehetővé teszi a betétek a lekötés lejárta előtti felvételét úgy, hogy nem marad el a kamat.

Az ünnepség során Perger Dóra fiókvezető az Asztmás Gyerekek Gyógyulásáért Egyesület számára egy 500 ezer forintos támogatást nyújtott át, melyből levegőtisztító berendezéseket vásárolnak majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában