Helyi közélet

2008.09.11. 10:00

Gödör "völgyek" a Hatvanötösök útján Miskolcon

<p>Autóval dolgozó ember lévén, naponta járom az utakat. Nagyon sok utca aszfaltja nem üti meg azt a szintet, ami elvárható lenne a pénzemért, amit befizetek a benzinen keresztül útadóba. <STRONG>Bujdos Tibor jegyzete.</STRONG>&#160;<DIA alt="Gödrök a Hatvanötösök útján Miskolcon 2008.09.11." height="700" width="900"><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/G_dr_k_a_Hatvan_t_s_k__tj_n_Miskolcon_2008_/index.shtml , SERIE ,900,700)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Gödrök a Hatvanötösök útján Miskolcon 2008.09.11." src="http://apps.boon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA>&#160;<A href="http://video.boon.hu/members.boon_szerkesztoseg/godrok.wmv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

De a miskolci Hatvanötösök aszfaltcsíkja, különösen rossz abból a szempontból,
hogy a gödrök pont a kerekeim útjába esnek. Persze nem azért, mert "béna" vagyok, hanem azért mert szűk utcáról van szó és mindíg akkor jönnek szembe, amikor odaérek az említett, autóm szempontjából hatalmas méretű kátyúkhoz.

Így rákényszerülök, hogy keresztül hajtsak rajtuk, mert türelmetlen autóstársaim a nyomomban "lihegnek" nem hagyva időt a kerülésre.

Persze lehetne jobbról is megpróbálkozni, de ott meg vagy a bokrok vannak, ami között a siető gyalogosok szoktak kiugrani hirtelen, vagy a másik oldalon a parkoló autók közül kilépők.
Így hát maradt az autóm mindennapos tűrőképességének a tesztelése...

- Bujdos Tibor -

  • Nézze meg a fotókat: Gödrök a Hatvanötösök útján Miskolcon 2008.09.11.
  • Nézze meg a videót is a gödrökről: 
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában