Helyi közélet

2008.09.30. 06:59

Bursa Hungarica: Pályázzanak támogatásért

<p>Miskolc - A miskolci önkormányzat az idén is kiírja a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíj pályázatot.</p>

Azok az önkormányzat területén állandó lakóhellyel rendelkező, hátrányos szociális helyzetű felsőoktatási hallgatók jelentkezhetnek, akik a képzésre vonatkozó keretidőn belül államilag támogatott, teljes idejű (nappali tagozatos) felsőfokú alapképzésben, mesterképzésben, egységes, osztatlan képzésben, felsőfokú szakképzésben folytatják tanulmányaikat.

A részletes pályázati kiírás megtekinthető a miskolci polgármesteri hivatal épületeinek hirdetőtábláin (Miskolc, Városház tér 8., Miskolc, Petőfi utca 1-3., Miskolc, Petőfi utca 39.), valamint a polgármesteri hivatal honlapján: www.miskolc.hu. A pályázati adatlapot, s az ahhoz szükséges nyomtatványokat a polgármesteri hivatal Egészségügyi, Családvédelmi és Foglalkoztatáspolitikai Főosztályán (Miskolc, Petőfi utca 39.) lehet beszerezni hétfőn, kedden és csütörtökön 8-16 óráig, szerdán 8-17 óráig, pénteken 8-12 óráig.
A pályázat benyújtási határideje: 2008. október 31.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában