Helyi közélet

2008.09.27. 17:33

Az egyenlő esélyek jegyében Barcikán

<p>Kazincbarcika - Ismét megrendezzék az Esélyegyenlőségi Napot Kazincbarcikán a KSK munkacsarnokában szombaton a térségben élő mozgáskorlátozottak számára.</p>

Ismét megrendezzék az Esélyegyenlőségi Napot Kazincbarcikán a KSK munkacsarnokában szombaton a térségben élő mozgáskorlátozottak számára. A cél ugyanaz volt, mint korábban: egy kellemes és hasznos délután eltöltése a sorstársakkal és azokkal, akik segíthetnek nekik. Sztárvendégként a „Házibuli Attilával” csapata színesítette a programsorozatunkat – közölte portálunkkal a szervező egyesület vezetője, Tomkóné Kiss Mária.

A szórakoztató rendezvények mellett természetesen a mozgáskorlátozottak napi problémáival kapcsolatos témákban is elhangzottak előadások a helyszínen. A barcikai mozgáskorlátozottak igazán kellemes délutánt töltöttek el a Kazincbarcikai Mozgáskorlátozottak Egyesülete által szervezett esélyegyenlőségi napon.

A köszöntők és az ünnepélyes megnyitót szakmai tájékoztatók követték, majd a pekingi paralimpiáról hangzott el beszámoló. A vidám blokkot a „Házibuli Attilával” csapatán kívül Hegyaljai Sándor bűvész és az izgalmakkal teli tombolasorsolás jelentette. A rendezvény ideje alatt rehabilitációs kiállítás és vásár, valamint ingyenes tanácsadás várta a résztvevőket, tudtuk meg a főszervezőtől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában