Helyi közélet

2008.08.29. 06:59

Nemzeti óvodát és Che Guevara nőgyógyászatot!

<p>Olvasom a fórumunkban, hogy "nemzeti söröző nyitásához társat keresek". Hát így lassan eljön a balos bowlingpályák, liberális uszodák és a jobbos nyugdíjas otthonok ideje. Igény tuti lesz rá. –sothis jegyzete.</p>

Ott tartunk, hogy már külön kocsmába akarnak járni az emberek, mert az milyen már, hogy a szomszéd asztaltársaság balos, a hátam mögött meg röhög valaki egy zsidóviccen, előttem meg egy raszta teker egy spanglit a sör mellett. Nem szabad egy levegőt szívni különböző nézeteket valló emberekkel, mert a végén még megfertőznek a mondataikkal és nekiállok Árpád-sávos vagy szegfűs zászlót lobogtatni. Az egy politikai elveket valló kocsmában nincs verekedés, minimális a bizonytalanság, identitászavar, mert hibádzik az ellentmondás, csupán egyes részkérdésekben lehetnek viták, de azokat fel lehet oldani pikk-pakk egy Ria-Ria Hungária vagy egy Büdös nácik felkiáltással, aztán csúszhat a pálesz lefelé.

A következő lépés a nagy társadalmi szétválásban a megfelelő ovi megválasztása. Jobbosoknak nem ajánlom a Ságvári Endre óvodát, balosok, pedig tartózkodjanak csemetéjük Horthy Miklós nevével fémjelzett gyermekmegőrzőbe való íratásától. Ha mégis félresikerülne a választás, akkor esténként átnevelést ajánlanék, a káros gondolatok teljes törlését, aztán meg egy igazi politikai mesét. Ezt lehetne folytatni egészen a felnőtté válásig. Lányukat vigyék a Bárdossy nőgyógyászatra, fiukat, pedig egy félresikerült buli után a Fidel Castro-ról elnevezett bőr és nemi beteg gondozóba. Mindez csak irányultság kérdése.

(A nevelést tudatosan kell megtervezni és szigorúan végrehajtani, mert a végén még jönnek a modern, magyar Capuletek és Montague-k, avagy Körtvélyessy Botond Csaba és Kádár Erzsébet tragikus románca.)

Teljesen szét kell választani a magyar társadalmat jobbosra, balosra, liberálisra, nagyon magyarra, enyhén magyarra, ezeket tessék kombinálni még egyes népcsoportokra, nemzetiségekre és máris megvan a nagy katyvasz. A kedves politikusaink meg jót röhögnek, mert ekkora zavarosban aztán tényleg lehet büntetlenül halászni. A magyar ember annyira okos, hogy kivette a választott "führerje" kezéből az ásót a nagy árokásás közben és folytatja a munkát helyette. A "nagy" szellemi, politikai vezetőknek csak néha egy rögöt kell felemelni és már megy is az óbégatás az árok egyik oldaláról a másikra, esetenként lehet durvítani felvonulásokkal, tüntetésekkel, zavargásokkal. Aztán meg lehet a fórumban duzzogni, hogy nincs egység, jönnek a nácik, elfogy a nemzet, ja és mindenről egyébként is a svédek tehetnek.

-sothis -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában